Volledig scherm
PREMIUM
Onderwijsminister Ingrid van Engelshoven bewondert de huisrobot NAO van het Summa College BIC in Eindhoven. © FotoMeulenhof

Minister bezoekt Summa: ‘Als je mij achter zo’n robot had gezet, was ik niet meer weggegaan’

EINDHOVEN - Een minister moet ook dingen ervaren. Dat deed onderwijsminister Ingrid van Engelshoven gisteren dan ook, tijdens een rondleiding op het Summa College in Eindhoven. Ze nam het plan in ontvangst voor gelijke kansen in het onderwijs.

Was dat net de minister die langsliep? Walid Laaroussi (22) grijnst. Dat wist hij niet. ,,Ik dacht dat het een gewone rondleiding was”, zegt de student van het Summa College. Hij vindt het wel goed dat de minister dit soort dingen doet. ,,Ze moet niet de hele dag achter de computer blijven zitten. Ze moet ook dingen ervaren.”

  1. Van Bommel vindt niet dat PSV is weggespeeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    Van Bommel vindt niet dat PSV is wegge­speeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    PSV-trainer Mark van Bommel vond na afloop van FC Utrecht-PSV niet dat zijn ploeg is weggespeeld. De 3-0 nederlaag kwam in de tweede helft tot stand. ,,We hebben het zelf weggegeven”, gaf hij onder meer aan. Hij was niet te spreken over de rode kaarten die Nick Viergever en Jorrit Hendrix pakten, maar gaf tegelijkertijd aan dat het hem zelf ook een aantal keren is overkomen. ,,Het mag alleen niet gebeuren.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (49%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
8970 stemmen