Archieffoto van drukte op Eindhoven Airport door dichte mist in begin december.
Volledig scherm
Archieffoto van drukte op Eindhoven Airport door dichte mist in begin december. © Foto van de Meulenhof

Mist blijft spelbreker op Eindhoven Airport: 50 vluchten uitgeweken of geannuleerd

updateEINDHOVEN - De mist zorgt woensdag wederom voor problemen bij Eindhoven Airport. Vluchten die zouden moeten landen in Eindhoven, wijken uit. In bijna het hele land geldt code geel door dichte mist. Vijftig vluchten zijn uitgeweken of geannuleerd. In de avond is nog een enkel vliegtuig opgestegen, maar vanaf 19.30 uur werd het verkeer voor de avond helemaal platgelegd. 

  1. Met 16 kinderen vertrokken de Verdonckjes uit Valkenswaard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    Met 16 kinderen vertrokken de Verdonck­jes uit Valkens­waard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    EINDHOVEN - Uit liefst achttien personen bestond het Valkenswaardse gezin Verdonck dat in 1955 naar Australië emigreerde. Hier bij vertrek op de foto vastgelegd door Frans van Mierlo. Hoe is het de gezinsleden vergaan aan de andere kant van de wereld? We komen via d.hoekstra@ed.nl graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven