Volledig scherm
PREMIUM
Het kantoor van woningcorporatie Woonbedrijf aan de Wal in Eindhoven. © Michel Theeuwen

Mogelijk verlies arbeidsplaatsen bij corporatie Woonbedrijf in Eindhoven

EINDHOVEN - Directeur Wonen Paul Tholenaars van woningcorporatie Woonbedrijf gaat in april de organisatie verlaten. Hij zou het niet eens zijn met het nieuwe beleid om op langere termijn het huishoudboekje op orde te krijgen.

Waarschijnlijk gaat het nieuwe beleid ook gepaard met het verdwijnen van arbeidsplaatsen, maar daarover wil de grootste woningcorporatie van deze regio nog niets zeggen. Een 'toekomstbestendig’ ondernemingsplan is in de maak, eind februari wordt dat aan het personeel gepresenteerd. Wel heeft Woonbedrijf besloten voorlopig geen nieuwe medewerkers aan te nemen, aldus algemeen directeur Ingrid de Boer. 

  1. Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmensen herkennen dieren niet meer’

    Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmen­sen herkennen dieren niet meer’

    EINDHOVEN - Zouden er echt pinguïns zitten bij het kanaal in Helmond, zoals iemand laatst doorgaf? Op de meldkamer van de Dierenambulance in Zuidoost-Brabant weten ze inmiddels wel beter. Ze krijgen hier meldingen van de gekste dieren in nood. ,,Het lijkt of vooral mensen uit de stad dieren niet meer herkennen‘’, zegt Pascale Attema van de meldkamer in Eindhoven. Samen met haar collega's zette ze de meest opvallende meldingen op een rij.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (5%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (29%)
6980 stemmen