Volledig scherm
PREMIUM
Maarten Vogels. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

MS-patiënt uit Eindhoven pikt het niet dat hij thuis 'gevangen' zit door kapotte scootmobiel

EINDHOVEN - Maarten Vogels uit Eindhoven maakt zich niet snel kwaad. Maar dat men het kennelijk normaal vindt dat hij als MS-patiënt een week zonder scootmobiel komt te zitten, dat kan hij niet zetten.

Door zijn ziekte Multiple Sclerose heeft Maarten Vogels uit Woensel al het nodige in moeten leveren. Zijn werk als bouwkundig tekenaar bijvoorbeeld. Ook fietsen zit er niet meer in. ,,Ik kan nog korte stukken lopen. Maar voor wat een ander op de fiets doet, gebruik ik die scootmobiel. Bijvoorbeeld om de hond uit te laten of om boodschappen te doen."

  1. ‘Voor ieder reetje een Aarts wc’tje’: op twéé na slechtste slogan van Eindhovens bedrijf ontstond op vrijdagmiddagborrel

    ‘Voor ieder reetje een Aarts wc’tje’: op twéé na slechtste slogan van Eindhovens bedrijf ontstond op vrijdagmid­dag­bor­rel

    EINDHOVEN - Te voor de hand liggende woordgrapjes, veel te ver gezochte spreuken of smakeloos en erotisch getinte leuzen. Ieder jaar komen er bij de Slechtste Slogan Verkiezing weer ontzettend slecht bedachte slogans voorbij. Aarts Sanitair Service uit Eindhoven is dit jaar op de derde plaats geëindigd met de slogan ‘Voor ieder reetje een Aarts wc’tje’. ,,Bedacht op een vrijdagmiddagborrel.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven