Edo Righini is sinds vorig jaar de directeur van Muziekgebouw Eindhoven
Volledig scherm
PREMIUM
Edo Righini is sinds vorig jaar de directeur van Muziekgebouw Eindhoven © Juan Vrijdag / DCI Media

Muziekgebouw Eindhoven boekt winst en maakt directiesalaris openbaar, hoogte vertrekregeling blijft geheim

EINDHOVEN - Vooral door coronanoodsteun heeft het Muziekgebouw Eindhoven vorig jaar ruim drie ton overgehouden. En zoals beloofd geeft de nieuwe directeur Edo Righini in de jaarrekening openheid over zijn salaris én dat van zijn voorganger Wim Vringer. Alleen de ontslagvergoeding die Vringer vorig jaar bij zijn vertrek opstreek blijft wel geheim.

 1. Jong PSV komt met een keurig resultaat thuis uit Tilburg en doet Willem II pijn

  Jong PSV komt met een keurig resultaat thuis uit Tilburg en doet Willem II pijn

  Jong PSV heeft in de uitwedstrijd tegen Willem II op een goede manier het nieuwe seizoen ingeluid. Tegen de buur uit Tilburg werd het 1-1 en waren de beloften van trainer Adil Ramzi behoorlijke delen van de wedstrijd in staat om prima partij te bieden tegen een van de kampioenskandidaten in de Keuken Kampioen Divisie. Wat bijvoorbeeld Mathijs Tielemans op de mat kon leggen, was naar Jong PSV-begrippen meer dan goed.
 2. Xavi Simons voegt tijdens zijn debuut in de eredivisie aan de bal extra pk’s toe bij PSV
  PREMIUM

  Xavi Simons voegt tijdens zijn debuut in de eredivisie aan de bal extra pk’s toe bij PSV

  Wat kan Xavi Simons toevoegen aan PSV? Dat was bij zijn transfer vanuit Paris Saint-Germain een logische vraag, omdat het middenveld van de club al best druk bezet was. De ploeg van Ruud van Nistelrooij lijkt met hem de ideale speler aan boord te hebben die iets kan creëren in wedstrijden die zich vooral op de helft van de tegenstander afspelen. Tegelijkertijd bleek hij zaterdag in de counter tegen FC Emmen (4-1 winst) ook zeer slagvaardig.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven