Dirk van Meer schreef mee aan een regeerakkoord van het studentenkabinet. Robert-Jan Smits van de TU/e neemt het akkoord in ontvangst.
Volledig scherm
PREMIUM
Dirk van Meer schreef mee aan een regeerakkoord van het studentenkabinet. Robert-Jan Smits van de TU/e neemt het akkoord in ontvangst. © Bert Jansen / DCI Media

Nederlands eerste Innovatieminister komt uit Brabant; Dirk van Meer vraagt aandacht voor het onderwijs

EINDHOVEN - Prima dat minister president Mark Rutte graag spreekt over de ‘BV Nederland’. Maar dan moet hij wel snappen dat onderwijsinstellingen de R&D-afdeling vormen. Daar mag best meer aandacht voor zijn. En geld natuurlijk. Dat vindt althans TU/e-student Dirk van Meer, ‘s lands eerste minister van Innovatie.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven