Volledig scherm
Op het perceel van 5.872 vierkante meter staat het huis met 1.620 vierkante meter aan bewoonbaar oppervlak. De ex-vrouw van Van Hout bleef na de breuk in de gigantische villa wonen die het stel samen liet bouwen. © Zimmo

Neerpeltse villa van vermoorde Marcel van Hout te koop gezet door ex-vrouw, tevens moordverdachte

NEERPELT - De Neerpeltse villa van de op 51-jarige leeftijd vermoorde Eindhovense zakenman Marcel van Hout staat te koop. Zijn van moord verdachte ex-vrouw, de geboren Eindhovense Jouhara A., heeft het huis te koop gezet voor 4.750.000 euro. 

Van Hout werd in november vorig jaar neergeschoten in zijn villa in de Neerpeltse wijk Grote Heide, waar hij twee woningen bezat. De villa aan de Ganzenpas die nu te koop staat, is niet de villa waarin hij werd doodgeschoten, maar die van Van Houts ex-vrouw. Zij bleef na de breuk in de - grotere - villa wonen die het stel samen liet bouwen. 

Jouhara A., nog altijd moordverdachte in het onderzoek, zette de villa, inclusief wellnessgedeelte, bioscoopzaal, vier slaapkamers en autolift, te koop.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Spectaculaire ballonvaart voor Eindhovense Angela en haar gezin: 'De hele buurt hielp tijdens noodlanding’

    Spectacu­lai­re ballon­vaart voor Eindhoven­se Angela en haar gezin: 'De hele buurt hielp tijdens noodlan­ding’

    EINDHOVEN - Of ze enig moment in paniek is geweest? Welnee! Dit was juist een ervaring om nooit te vergeten. Angela Jegerings (40) zat samen met haar twee jonge kinderen en echtgenoot in de luchtballon die zondagavond een noodlanding moest maken op een klein voetbalveldje in Eindhoven. Tientallen buurtbewoners hielpen mee om het toestel veilig aan de grond te krijgen. ,,De kinderen vonden het helemaal geweldig.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

poll

Heeft Oranje in PSV'er Denzel Dumfries de vaste rechtsback voor de toekomst gevonden?

  • Ja (88%)
  • Nee (12%)
4175 stemmen