Nadat er eerder al hekken om De Regent werden geplaatst, wordt de gevel nu ingepakt met netten
Volledig scherm
PREMIUM
Nadat er eerder al hekken om De Regent werden geplaatst, wordt de gevel nu ingepakt met netten © Jean Pierre Reijnen / DCI Media

Netkous moet verder afbrokkelen van De Regent voorkomen, pas na de zomer besluit over definitieve oplossing

EINDHOVEN - Woontoren De Regent in Eindhoven krijgt een jas van netten die moet voorkomen dat er nog meer stukjes steen van de gevel brokkelen. Volgende week beginnen abseilers met het aanbrengen van de netten, bewoners draaien op voor de kosten.

 1. Roger Schmidt snapt dat hij kritiek krijgt zonder duidelijke bevestiging: ‘Dat is het lot van een coach’

  Roger Schmidt snapt dat hij kritiek krijgt zonder duidelijke bevesti­ging: ‘Dat is het lot van een coach’

  Trainer Roger Schmidt was na het duel tussen PSV en Feyenoord van zondagmiddag logischerwijs teleurgesteld over het resultaat van de wedstrijd (0-4). ,,Dit was een grote kans thuis, tegen een concurrent voor de bovenste plekken. We waren niet op topniveau en het was een verdiende overwinning voor Feyenoord. Veel van onze spelers waren niet op topniveau. Tot de tweede goal geloofde ik er nog wel in dat we konden winnen.”
 2. Na felbegeerde verblijfsvergunning dolgelukkig met droomhuis van 41 vierkante meter
  PREMIUM

  Na felbegeer­de verblijfs­ver­gun­ning dolgeluk­kig met droomhuis van 41 vierkante meter

  EINDHOVEN - Je land ontvlucht, asielprocedure in en uiteindelijk krijg je te horen dat je in Nederland mag blijven. Dan is het wachten op een eigen huis, lang wachten. Momenteel zitten elfduizend statushouders in de wachtkamer. Gemeenten moeten aan de bak. Statushouders die een woning krijgen toegewezen zijn de koning te rijk. Imam Ali Nazari (23) uit Afghanistan streed vijf jaar voor zijn verblijfspapieren. Nu woont hij in een klein appartement in Eindhoven op steenworp afstand van het stadion van PSV.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven