Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Niet meer jongerenwerkers ondanks 'belangrijke' rol tegen drugscriminelen

EINDHOVEN/DEN BOSCH - Brabantse jongerenwerkers spelen een belangrijke rol in het voorkomen dat jongeren stappen zetten in de steeds meer zichtbare drugscriminaliteit. Toch is de laatste jaren hun inzet niet vergroot.

 1. PSV verbijsterd over gang van zaken bij trip naar Cyprus: Teze en Zahavi uit het vliegtuig gehaald

  PSV verbijs­terd over gang van zaken bij trip naar Cyprus: Teze en Zahavi uit het vliegtuig gehaald

  PSV is verbijsterd over de gang van zaken voorafgaand aan het Europa League-duel met Omonia Nicosia. Trainer Roger Schmidt gaf woensdagavond op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen de Cyprioten aan dat de Eindhovense club niet heeft overwogen om niet te spelen en de handdoek in de ring te gooien. Feit is dat Schmidt door een opeenstapeling van corona-besmettingen en een aantal blessures nu de helft van zijn selectie mist.
 2. Ze moeten jongeren behoeden voor het criminele pad, maar zette jouw gemeente de afgelopen jaren meer jongerenwerkers in?
  PREMIUM
  Kaart

  Ze moeten jongeren behoeden voor het criminele pad, maar zette jouw gemeente de afgelopen jaren meer jongeren­wer­kers in?

  DEN BOSCH - Wat gebeurde er in jouw gemeente de afgelopen vijf jaar met het jongerenwerk? Dat speelt een belangrijke rol in het voorkomen dat kinderen en jongvolwassenen op het criminele pad belanden, merkte minister Grapperhaus (Veiligheid en Justitie) onlangs nog op. Maar in Brabant blijken veel gemeenten de afgelopen jaren die noodzaak niet te hebben gevoeld of er niets mee te hebben gedaan. Hoe staat het jongerenwerk er in jouw gemeente voor? Bekijk hieronder het kaartje en zoek het op.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven