Het nieuwe pand van Kledingbank Eindhoven wordt momenteel verbouwd tot een grote functionele ruimte.
Volledig scherm
Het nieuwe pand van Kledingbank Eindhoven wordt momenteel verbouwd tot een grote functionele ruimte. © Kledingbank Eindhoven

Nieuw onderkomen voor Kledingbank Eindhoven

EINDHOVEN - Kledingbank Eindhoven gaat in januari verhuizen naar voormalig buurthuis De Rondweg aan de Camphuijsenweg 1, op maar een paar honderd meter afstand van het huidige pand aan de Gestelsestraat. 

 1. Een mispeer en een meevaller geven PSV genoeg stof tot nadenken richting de topper tegen Ajax
  PREMIUM

  Een mispeer en een meevaller geven PSV genoeg stof tot nadenken richting de topper tegen Ajax

  Nieuweling Joey Veerman was donderdagavond de meevaller bij PSV, dat in een bekerwedstrijd in eigen huis met wat pijn en moeite afrekende met Telstar (2-1). Mede door een mispeer van Joël Drommel, die na het moment even keek alsof hij zijn laatste oortje had versnoept. Nu wacht zondag Ajax, in een wedstrijd die misschien wel cruciaal wordt voor het al dan niet slagen van het project-Schmidt bij PSV.
 2. Roger Schmidt ziet PSV-Ajax als een kans en zit niet in over Eran Zahavi: ‘Wij kunnen een stap vooruit zetten’

  Roger Schmidt ziet PSV-Ajax als een kans en zit niet in over Eran Zahavi: ‘Wij kunnen een stap vooruit zetten’

  PSV staat op dit moment een punt voor op Ajax in de competitie en beide ploegen ontmoeten elkaar zondag in het Philips Stadion. Hoogspanning in de eredivisie, kortom. Volgens trainer Roger Schmidt is het een ideale kans om afstand te nemen en een stap vooruit te zetten. Hij vindt het niet per se een ‘must-win’ voor de Eindhovenaren, maar noemt het tegelijkertijd wel een wedstrijd die PSV koste wat het kost wil winnen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven