Wethouder Monique List, schoenmaker Hans Bonnema (links) en buurtbewoner/mede-initiatiefnemer van het burgerinitiatief Frank van der Laak op de heringerichte Geldropseweg in Eindhoven die vrijdag 3 december weer open gaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Monique List, schoenmaker Hans Bonnema (links) en buurtbewoner/mede-initiatiefnemer van het burgerinitiatief Frank van der Laak op de heringerichte Geldropseweg in Eindhoven die vrijdag 3 december weer open gaat. © Kees Martens / DCI Media

Nieuwe Geldropseweg in Eindhoven gaat open: zebrapaden, fietsstroken en smallere rijbaan

EINDHOVEN - De nieuwe inrichting moet de Geldropseweg in Eindhoven op alle fronten een boost geven. Zowel qua verkeersveiligheid, leefbaarheid én economische vitaliteit. Dat zei wethouder Monique List donderdagmiddag bij de officieuze opening van de heringerichte straat. Verkeer kan er vanaf vrijdag weer gewoon doorrijden. 

  1. Wie vloog er uit de bocht tijdens de Kempenrally in 1959?

    Wie vloog er uit de bocht tijdens de Kempenral­ly in 1959?

    EINDHOVEN - Een foto gemaakt tijdens de Kempenrally in 1959. Volgens fotograaf Frans van Mierlo is de foto gemaakt ter hoogte van hotel ’t Silveren Seepaerd in Eindhoven. Was hier de start of de finish en wie reed er dat jaar mee tijdens de rally? Ook horen we graag wie de winnaar was en komen we in contact met lezers die nog een leuke anekdote over de rally hebben. Reageren kan via d.hoekstra@ed.nl. Kijk ook op ed.nl/oudedoos of onder dit artikel voor meer foto’s.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven