Bedrijventerrein Westfields in Oirschot
Volledig scherm
PREMIUM
Bedrijventerrein Westfields in Oirschot © Kees Martens/DCI Media

Nog diverse bedrijventerreinen in beeld voor grote distributiecentra, Eindhoven wil niet meewerken

EINDHOVEN - In de regio zijn nog diverse bestaande bedrijventerreinen in beeld waar grote distributiebedrijven mogelijk een kans krijgen. In een advies aan de provincie en gemeenten worden onder andere Flight Forum, bedrijventerrein Eindhoven Airport, BZOB en Hoogeind in Helmond en Meerheide in Eersel genoemd. 

 1. Jenson Seelt is de grote man bij winnend Jong PSV, dat uitwedstrijd bij ADO snel in de plooi legt
  PREMIUM

  Jenson Seelt is de grote man bij winnend Jong PSV, dat uitwed­strijd bij ADO snel in de plooi legt

  Na een rimpelloze eerste helft heeft Jong PSV vrijdagavond een simpele overwinning kunnen pakken bij ADO. De beloften leidden na 45 minuten met 3-0 en hoefden na rust maar één tegengoal te dulden, uit een corner. Het was voor het team van Adil Ramzi de eerste uitzege van het seizoen en de ploeg staat nu strak in de middenmoot. Bij ADO worden de zorgen groter en groter en heeft trainer Dirk Kuijt het enorm zwaar aan het begin van dit seizoen.
 2. Het vuur in Cas Faber brandt als vanouds, na eerste FC Eindhoven-start in jaren: 'Wel kijk ik er met verstand naar’

  Het vuur in Cas Faber brandt als vanouds, na eerste FC Eindhoven-start in jaren: 'Wel kijk ik er met verstand naar’

  Het heeft voor hem nog niet zo mogen zijn, weet Cas Faber (23) na zijn eerste basisplek sinds 2019. Het label ‘talent’ raakte hij in moeilijke jaren kwijt, maar zijn honger en focus bleven onaangetast. Dat Faber vrijdag startte tegen FC Dordrecht bleek een lichtpuntje op wat een sportief donkere avond werd voor FC Eindhoven. Wederom ging het in blessuretijd mis: 1-1.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven