Volledig scherm
© Thinkstock

Notaris Marks Wachters Eindhoven naar oude kantoor Wooninc.

EINDHOVEN - Notariskantoor Marks Wachters verruilt het statige kantoor aan de Ten Hagestraat in Eindhoven voor de begane grond van het voormalige Wooninc.-kantoor aan de Onze Lieve Vrouwestraat.

Daar heeft het bedrijf meer uitbreidingsmogelijkheden, aldus notaris Raymond van de Wouw. De verbouwing van het nieuwe kantoor start volgende week, zodat de verhuizing per 1 januari een feit is.

"Ons huidige gehuurde kantoor is steeds minder goed bereikbaar en we hebben nauwelijks mogelijkheden te groeien. Aan de rondweg hebben we een zichtlocatie waar we veertig arbeidsplaatsen kwijt kunnen. Dan moet je een afweging maken", aldus Van de Wouw.

WoonincplusVitalis
De begane grond van het voormalige Wooninc.-kantoor was tot voor kort in gebruik bij WoonincplusVitalis, het informatiepunt van de twee organisaties voor ouderen. Boven zijn appartementen.

Het infopunt verhuist naar de Grijze Generaal aan de Winston Churchilllaan, tegenover het kantoor van Wooninc. Daar gaat het maandag open. Deze week is een tijdelijk onderkomen gevonden bij de corporatie.

De officiële opening van WoonincplusVitalis is dinsdag 8 november.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven