Het is minder druk bij teststraten, zoals deze van de GGD in Helmond. Daarom gaan commerciële teststraten op zoek naar ander werk, zoals het aanbieden van testen op seksueel overdraagbare ziektes.
Volledig scherm
Het is minder druk bij teststraten, zoals deze van de GGD in Helmond. Daarom gaan commerciële teststraten op zoek naar ander werk, zoals het aanbieden van testen op seksueel overdraagbare ziektes. © Rene Manders/DCI Media

Nu test op soa's in plaats van corona door commerciële teststraten

EINDHOVEN - Nu de zomervakantie voorbij is en meer mensen gevaccineerd zijn tegen corona, beraden commerciële teststraten zich op de toekomst. Zoals het aanbieden van testen op seksueel overdraagbare aandoeningen( soa’s). 

  1. Er staat geen maat op zaalvoetballers FC Eindhoven; plaatsing kampioenspoule is al zeker

    Er staat geen maat op zaalvoet­bal­lers FC Eindhoven; plaatsing kampioens­pou­le is al zeker

    Met nog vier duels voor de winterstop te gaan blijven de zaalvoetballers van FC Eindhoven ongeslagen. Na de 4-0 winst op AGOVV bezit de formatie van coach Jan Vogels het maximaal aantal punten van 24 uit acht duels. De kampioenspoule, die meteen na de winterstop aanvangt, is inmiddels bereikt. Zondag wacht alweer de volgende tegenstander als FC Marléne naar het Eindhovense Indoor Sportcentrum komt (aanvang 16.00 uur).

In samenwerking met indebuurt Eindhoven