Het Stamcelinstituut Eindhoven verkocht aan patiënten met bijvoorbeeld Alzheimer, Parkinson, kanker, diabetes, COPD en hart- en vaatziekten stamcelbehandelingen in Mexico of Costa Rica.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Stamcelinstituut Eindhoven verkocht aan patiënten met bijvoorbeeld Alzheimer, Parkinson, kanker, diabetes, COPD en hart- en vaatziekten stamcelbehandelingen in Mexico of Costa Rica. © Universal Images Group via Getty

Omstreden Stamcelinstituut in Eindhoven van omstreden ondernemer opgeheven

EINDHOVEN - Het omstreden Stamcelinstituut in Eindhoven is opgeheven. Vorig jaar startte het als een bemiddelaar voor stamceltransplantatie van patiënten met bijvoorbeeld MS in buitenlandse klinieken. Maar het was er een puinhoop, blijkt uit een Inspectie-rapport.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven