Ton van den Biggelaar (achter), zijn zoon Oscar (links, directeur van Van den Biggelaar BV) en uitbater Bart François op het terras van de IJzeren Man in Eindhoven, onder de omstreden overkapping.
Volledig scherm
Ton van den Biggelaar (achter), zijn zoon Oscar (links, directeur van Van den Biggelaar BV) en uitbater Bart François op het terras van de IJzeren Man in Eindhoven, onder de omstreden overkapping. © Kees Martens / DCI Media

‘Omwonenden blazen bouw terrasoverkapping IJzeren Man in Eindhoven bewust op’, zegt eigenaar

EINDHOVEN - De bouw van een tijdelijke terrasoverkapping bij de IJzeren Man is volgens de eigenaar door de omwonenden bewust opgeblazen om hem in een kwaad daglicht te stellen. Het gaat om de jaarlijkse overkapping die helemaal los staat van de nieuwbouw van een restaurant uit het bestemmingsplan. 

  1. Heksenketel deert FC Eindhoven Futsal niet; Lichtstadderby prooi voor blauwwitten
    zaalvoetbal

    Heksenke­tel deert FC Eindhoven Futsal niet; Lichtstad­der­by prooi voor blauwwit­ten

    De uitverkochte sporthal Genderbeemd barstte bijna uit haar voegen. ZVV Eindhoven weet zich al jaren gesteund door een uiterst fanatieke supportersschare uit de Gestelse wijken Bennekel en Hanevoet. Ook tegen buurman FC Eindhoven uit Stratum ging het er regelmatig heet aan toe zowel op - als naast het veld. De formatie van oefenmeester Jan Vogels liet zich niet van de wijs brengen; 2-7.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven