De McDonald's-vestiging aan de Noord-Brabantlaan in Eindhoven gaat uitbreiden. Er komt een aanbouw van vier meter over de breedte van het pand, voor meer zitplaatsen.
Volledig scherm
PREMIUM
De McDonald's-vestiging aan de Noord-Brabantlaan in Eindhoven gaat uitbreiden. Er komt een aanbouw van vier meter over de breedte van het pand, voor meer zitplaatsen. © Google Streetview

Ondanks gedoe rond fastfoodzaken in Veldhoven breidt McDonald’s aan de overkant flink uit

EINDHOVEN - De McDonald’s aan de Noord-Brabantlaan in Eindhoven gaat uitbreiden. Er komt over de hele breedte een unit van vier meter bij. Dat is vooral bijzonder omdat twee nieuwe fastfoodrestaurants aan de overkant, in Veldhoven, nogal wat stof deden opwaaien. 

  1. ProRail start met uitgraven dassenburcht onder het spoor bij Esch: ‘De kraamburcht laten we met rust’
    met video

    ProRail start met uitgraven dassen­burcht onder het spoor bij Esch: ‘De kraam­burcht laten we met rust’

    ESCH - ProRail start vrijdagochtend met het uitgraven van een dassenburcht die het spoor bij Esch onstabiel heeft gemaakt. Stichting Das en Boom laat weten dat eerst de gangen worden uitgegraven die niet meer door dassen worden gebruikt. Een mogelijke kraamburcht wordt nog ongemoeid gelaten. Als alles ‘voorspoedig’ verloopt verwacht ProRail dat er eind volgende week treinen kunnen rijden.
    Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Eindhoven