Volledig scherm
PREMIUM
Thom Uildriks (rechts) en Spijk Geene © Jurgen van Hoof

Onderbroekenverkoper (18) uit Eindhoven staat maandag op het NK pitchen

EINDHOVEN - Pitchen is gewoon leuk. Bovendien wil de jonge Eindhovense ondernemer en student International Business Administration Thom Uildriks zijn bedrijf promoten tijdens het NK pitchen.

De jongste deelnemer aan de NK pitchen ooit. Die titel heeft de achttienjarige Thom Uildriks uit Eindhoven al binnen. En maandagavond staat hij ook nog in de finale in de Jaarbeurs in Utrecht. Met twee doelen. ,,Natuurlijk hoop ik de beste pitch te brengen. Maar ik wil ook onze onderbroeken promoten", vertelt hij vanuit Rotterdam, waar hij International Business Administration studeert.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Pleegouders haken af door gebrek aan begeleiding en nazorg
    PREMIUM

    Pleegou­ders haken af door gebrek aan begelei­ding en nazorg

    EINDHOVEN - Ruim veertien procent van de pleegouders haakt elk jaar af. 52 Procent van de pleegouders die meewerkten aan een onderzoek van het Nederlands Jeugdinstituut, de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen en Jeugdzorg Nederland, zijn gestopt door problemen met het pleegzorgsysteem of omdat ze het gevoel hadden dat professionals hen onvoldoende serieus namen. Er is werk aan de winkel om de opvang van deze kwetsbare groep te kunnen blijven garanderen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven