Volledig scherm
Drukte op de A2 na een ongeluk. © Rijkswaterstaat Verkeersinformatie

Ongelukken op A2 en N2 bij Eindhoven: weg weer vrij en files over

EINDHOVEN - Op de A2 stond donderdagochtend een file in de richting van Maastricht naar Eindhoven, tussen Weert en Leende. De oorzaak was een ongeluk. Dat melden Rijkswaterstaat en de ANWB. De weg is inmiddels weer vrij.

Op de A2 vanuit Den Bosch richting Eindhoven gebeurde een ongeluk ter hoogte van knooppunt De Hogt. Daardoor waren drie rijstroken afgesloten en ontstond een file vanaf Boxtel tot aan De Hogt. Die file is inmiddels opgelost.

N2

Op de parallelweg van de A2, de N2 vanuit knooppunt Leenderheide richting Veldhoven-Zuid, gebeurde even voor 07.30 uur een ongeluk ter hoogte van de High Tech Campus. Daardoor moesten automobilisten die de N2 nemen ook rekenen op enige vertraging. Ook die file is opgelost.

  1. Werkstraf geëist tegen Eindhovense advocaat voor mishandeling en bedreiging
    PREMIUM

    Werkstraf geëist tegen Eindhoven­se advocaat voor mishande­ling en bedreiging

    BREDA - Voor de gewelddadige escalatie van de heimelijke relatie met zijn minnares en bedreiging en mishandeling van zijn echtgenote is tegen een Eindhovense advocaat een taakstraf van 100 uur geëist. Volgens de aanklager heeft de advocaat een voorbeeldfunctie en zit de maatschappij niet op zijn agressieve gedrag te wachten. Ze eiste daarom bovendien een voorwaardelijke celstraf van drie maanden met een behandeling van zijn temperament als de reclassering dat nodig vindt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven