Bij een ongeluk met een vrachtwagen vol varkens ter hoogte van knooppunt Ekkerweijer zijn woensdag ongeveer veertig varkens overleden. De weg is zodanig kapot en vervuild geraakt, dat machines het wegdek moeten reinigen.
Volledig scherm
Bij een ongeluk met een vrachtwagen vol varkens ter hoogte van knooppunt Ekkerweijer zijn woensdag ongeveer veertig varkens overleden. De weg is zodanig kapot en vervuild geraakt, dat machines het wegdek moeten reinigen. © Bert Jansen

Ongeveer veertig varkens dood na ongeval met vrachtwagen op A50, weg inmiddels vrij

BEST/EINDHOVEN - Bij een ongeluk met een vrachtwagen vol varkens ter hoogte van knooppunt Ekkerweijer zijn woensdagochtend ongeveer veertig varkens overleden. Een deel van de A50 richting Eindhoven is tot 20.45 uur dicht gebleven.  

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven