Het Emmasingelkwadrant in Eindhoven, met rechts het 'karkas', aan de Vonderweg, tegenover het PSV-stadion. Het voormalige Philips-kantoor dat al weer jaren staat te verkommeren wordt nog voor de zomer gesloopt. Ervoor in de plaats komen zo'n 500 woningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Emmasingelkwadrant in Eindhoven, met rechts het 'karkas', aan de Vonderweg, tegenover het PSV-stadion. Het voormalige Philips-kantoor dat al weer jaren staat te verkommeren wordt nog voor de zomer gesloopt. Ervoor in de plaats komen zo'n 500 woningen. © Kees Martens/DCI Media

Ontsierend ‘karkas’ tegenover PSV-stadion gaat na jaren tegen de vlakte: ‘Eindelijk kunnen we de grootste puist van de stad uitknijpen’

EINDHOVEN - Het karkas aan de Vonderweg in Eindhoven wordt nog voor de zomervakantie gesloopt. Wethouder Yasin Torunoglu weet het heel zeker, een extra bevestiging per mail kwam gistermiddag nog binnen van eigenaar Breevast. Die gaat in plaats van het voormalige kantoorgebouw van Philips zo'n 500 woningen bouwen. 

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven