Eindhoven - Het afhaalpunt van Action is een succes. Ankie van Haaren moest nog wel even 16 keukenrollen bestellen om aan het minimumbedrag van 15 euro te komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Eindhoven - Het afhaalpunt van Action is een succes. Ankie van Haaren moest nog wel even 16 keukenrollen bestellen om aan het minimumbedrag van 15 euro te komen. © Kees Martens/DCI Media

Ook digitaal zit het mandje bij de Action snel vol, discounter wordt gemist door de fans

EINDHOVEN - Het walhalla voor de impulsaankoop, zo mag de Action gerust genoemd worden. Een assortiment met 6000 artikelen voor zo'n lage prijs dat spijt krijgen van een aankoop bijna niet mogelijk is. Niet zo vreemd dat het de winkel is die we tijdens de lockdown van alle winkels het meest missen, zo bleek recent uit onderzoek onder 4.500 consumenten.

  1. Afspraken op een sigarenkistje tellen niet meer; ook vrijwillige besturen moeten juristenproof zijn
    PREMIUM

    Afspraken op een sigaren­kist­je tellen niet meer; ook vrijwilli­ge besturen moeten juristenp­roof zijn

    EINDHOVEN/VALKENSWAARD - Ooit was het ‘ons kent ons’ bij de lokale voetbalclub. En bestuursafspraken pasten op de achterkant van een sigarendoosje. Maar die tijd is voorbij. Zeker als per 1 juli de nieuwe wet WBTR ingaat. Statuten moeten nu snel ‘juristenproof’ gemaakt worden om te voorkomen dat bestuursleden uit hun eigen zak moeten betalen als er iemand vandoor gaat met de kas.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven