Bouwlocatie S-West aan de Ir. Kalffstraat op Strijp-S in Eindhoven met links SAS3, rechts de school Sint-Lucas en het NatLab op de achtergrond.
Volledig scherm
Bouwlocatie S-West aan de Ir. Kalffstraat op Strijp-S in Eindhoven met links SAS3, rechts de school Sint-Lucas en het NatLab op de achtergrond. © Google Streetview

Ook koopappartementen in plan S-West op Strijp-S Eindhoven

EINDHOVEN - Vier woontorens tot 60 meter hoog met 234 appartementen en bedrijfsruimtes. Dat behelst het plan S-West op Strijp-S, naast het Natlab en de school Sint-Lucas. 

  1. 1Minute Holiday voor de thuisblijvers in Eindhoven en Geldrop

    1Minute Holiday voor de thuisblij­vers in Eindhoven en Geldrop

    EINDHOVEN - De zomervakantie van 2020 is misschien wel een van de raarste ooit. Veel mensen blijven thuis of in eigen land, cancelden hun vakantie of kwamen er dit jaar niet eens aan toe om vakantieplannen te maken. Voor al die thuisblijvers bedacht Centrum voor de Kunsten Eindhoven (CKE )de 1Minute Holiday on Tour, een mini vakantie-ervaring die coronaproof naar de mensen toe komt, in hun eigen straat of buurt. Vandaag, zaterdag 11 juli ,bezoekt de 1Minute Holiday karavaan als eerste de bewoners van het Gelderlandplein in Drents Dorp in Eindhoven.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven