Vliegtuigen van Raynair op Eindhoven Airport
Volledig scherm
Vliegtuigen van Raynair op Eindhoven Airport © FotoMeulenhof

Ook onderzoek naar krimp van Eindhoven Airport

EINDHOVEN - Aan de onderzochte groeiscenario's  voor Eindhoven Airport wordt nu een vijfde toegevoegd waarbij uitgegaan wordt van krimp tot 30.000 vluchten. 

 1. Wie vloog er uit de bocht tijdens de Kempenrally in 1959?

  Wie vloog er uit de bocht tijdens de Kempenral­ly in 1959?

  EINDHOVEN - Een foto gemaakt tijdens de Kempenrally in 1959. Volgens fotograaf Frans van Mierlo is de foto gemaakt ter hoogte van hotel ’t Silveren Seepaerd in Eindhoven. Was hier de start of de finish en wie reed er dat jaar mee tijdens de rally? Ook horen we graag wie de winnaar was en komen we in contact met lezers die nog een leuke anekdote over de rally hebben. Reageren kan via d.hoekstra@ed.nl. Kijk ook op ed.nl/oudedoos of onder dit artikel voor meer foto’s.
 2. Marcel (2001-2015) was sportief en zachtaardig: een ongeluk maakte een eind aan zijn veel te korte leven
  PREMIUM
  In Herinnering

  Marcel (2001-2015) was sportief en zachtaar­dig: een ongeluk maakte een eind aan zijn veel te korte leven

  EINDHOVEN - Marcel Diesbergen was een zachtaardige en vriendelijke jongen. Hij hield van sporten, genoot van zijn leven en hij was een groot fan van PSV. Op zondag 19 april 2015 was hij nog met zijn vader naar het kampioensfeest van PSV in de stad geweest. Een paar dagen later verongelukte Marcel tijdens een fietstocht, vroeg in de avond. Marcel was in februari pas 14 jaar geworden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven