Het vierkante, voormalige KPN-gebouw aan de Prof. dr. Dorgelolaan/Fellenoord en de Dommel (midden onder) in Eindhoven kan het cultureel-maatschappelijk centrum van het gebied Internationale KnoopXL worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het vierkante, voormalige KPN-gebouw aan de Prof. dr. Dorgelolaan/Fellenoord en de Dommel (midden onder) in Eindhoven kan het cultureel-maatschappelijk centrum van het gebied Internationale KnoopXL worden. © Google Maps

Oude KPN-gebouw aan de Fellenoord in Eindhoven wordt groot centrum met werkplekken, ateliers en horeca

EINDHOVEN - Het voormalige KPN-gebouw, gelegen tussen het spoor en Fellenoord in Eindhoven, krijgt een cultureel-maatschappelijke functie. Eigenaar NS Vastgoed biedt er zeker de komende tien jaar ruimte voor onder andere werkplekken, bedrijven, ateliers en een horecazaak. Over enkele maanden zouden de eerste gebruikers er in kunnen trekken. 

  1. PSV-trainer Roger Schmidt is boos als tennisser John McEnroe in z'n beste dagen: ‘Een bekwame grens ziet dit toch?’
    PREMIUM
    PERSCONFERENTIE + VIDEO

    PS­V-trai­ner Roger Schmidt is boos als tennisser John McEnroe in z'n beste dagen: ‘Een bekwame grens ziet dit toch?’

    Hij was zondag boos tijdens PSV-Ajax, trainer Roger Schmidt van PSV. Na de met 1-2 verloren editie van de topper blikte hij nog eens terug. ,,Ik ben soms emotioneel. Dat weet ik. Het is een stukje frustratie waarom me dat vandaag gebeurde. Maar kom, dit is een moeilijke en heel belangrijke wedstrijd voor ons. Ik zag al op de bank dat de bal uit was en dan zie je dat de scheidsrechter anders beslist. Dat is heel moeilijk om te accepteren.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven