Volledig scherm
Bed and breakfast in De Bijenkorf. © De Bijenkorf

Overnachten in De Bijenkorf in Eindhoven: Bee & Bee

EINDHOVEN - Ooit de wens gehad om in De Bijenkorf te overnachten, 's avonds alle spullen in het warenhuis op je gemak te bekijken en 's ochtends ontbijt op bed te krijgen geserveerd? Die wens kan uitkomen. 

De Bijenkorf lanceert een nieuwe actie: Bee&Bee, een bed and breakfast voor één nacht. De inschrijver met de meest originele motivatie wint. Wel is er een pittig prijskaartje aan verbonden: een overnachting voor twee personen kost 250 euro. De opbrengst gaat naar The Pollinators, een platform dat zich inzet voor de bij, een insect dat het de laatste jaren niet makkelijk heeft. De Bijenkorf legt een zelfde bedrag bij. 

Op de website van De Bijenkorf kunnen geïnteresseerden zich tot en met 26 juli inschrijven. De overnachting in het Eindhovense filiaal is op woensdag 30 augustus. 

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen', dat eind oktober wordt uitgezonden. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal duizenden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

In samenwerking met indebuurt Eindhoven