Walter van de Wege zit met Happy Horizon nog in de Blob in Eindhoven. Volgend jaar verhuist het bedrijf naar het voormalige V&D-gebouw in de stad.
Volledig scherm
PREMIUM
Walter van de Wege zit met Happy Horizon nog in de Blob in Eindhoven. Volgend jaar verhuist het bedrijf naar het voormalige V&D-gebouw in de stad. © DCI Media

Overnamehonger nog lang niet gestild: Eindhovense digitale marketinggroep Happy Horizon wil opnieuw verdubbelen

EINDHOVEN - Zes overnames in een half jaar, het is ongekend. Toch staat Happy Horizon nog maar aan het begin, zegt directeur Walter van de Wege. De Eindhovense digitale marketinggroep wil de landelijke top-5 bestormen.

  1. Meer dan een finale in Eindhoven: bekende voetbalsters willen er ook wat nalaten
    PREMIUM

    Meer dan een finale in Eindhoven: bekende voetbal­sters willen er ook wat nalaten

    De finale van de Champions League in Eindhoven wordt gebruikt als aanjager. Met de hoop dat mensen niet alleen een leuke dag hebben, maar ook profiteren van het evenement in de stad. Vele (oud-)profs zetten als rolmodellen ook buiten de lijnen hun beste beentje voor. ,,Het mooie is dat niet alleen Barcelona en Wolfsburg in het zonnetje worden gezet, maar heel het vrouwenvoetbal”, aldus speelster Kika van Es. Het ED maakt een rondje langs drie verschillende initiatieven die voor een nalatenschap zorgen.
    Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Eindhoven