Volledig scherm
Woningoverval in Eindhoven. © Bert Jansen

Overval op woning in Eindhoven, geen gewonden

EINDHOVEN - Er is dinsdagochtend een overval gepleegd op een woning aan de Edelweisstraat in Eindhoven.  Er zijn daarbij geen gewonden gevallen, meldt een woordvoerder van de politie.

Op het moment van de overval is de bewoonster alleen thuis. Ze is boven als in de ochtend plotseling een deur van haar woning wordt ingetrapt. Ze gaat beneden kijken om te zien wat er aan de hand is en ziet dan twee onbekende mannen in haar huis staan. Vermoedelijk hoort ze nog een derde man. Eén van de daders begeleidt haar gedwongen naar boven, waarna de andere mannen het complete huis doorzoeken. Waarnaar ze op zoek zijn, is onduidelijk. 

Het is nog niet bekend of de daders iets buit hebben gemaakt. De politie start een technisch en tactisch onderzoek. 

  1. Heimlichgreep nodig bij tv-kok Hugo Kennis als hij zich tijdens 5 Uur Live verslikt
    update

    Heimlich­greep nodig bij Eindhoven­se tv-kok Hugo Kennis als hij zich tijdens 5 Uur Live verslikt

    Kijkers van 5 Uur Live zagen tv-kok Hugo Kennis vanmiddag plots hoestend uit beeld verdwijnen. Tijdens een gesprek van presentatoren Daphne Bunskoek en Caroline Tensen begint de chef flink te kuchen. Als Bunskoek vraagt of het goed met hem gaat, rent Kennis uit beeld. Achter de schermen wordt er een heimlichgreep bij hem uitgevoerd. Na vijf pogingen lukte dat, vertelde hij in RTL Boulevard.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven