Volledig scherm
De overvaller propte tijdens zijn vlucht zijn jas in een prullenbak. © Bert Jansen/Sem van Rijssel

Overvaller Domino's in Eindhoven dumpt mes, jas en fiets tijdens vlucht

EINDHOVEN - Domino's Pizza aan het Dirigentplein in Eindhoven is donderdagavond rond 21.00 uur overvallen. De vermoedelijke dader is een man met een blauwe winterjas met capuchon. Het lijkt erop dat er geld buit is gemaakt. De jas, fiets en het mes waarmee de overval is gepleegd, werden al snel teruggevonden. 

De overvaller liep tijdens zijn vlucht tegen een bovenbuurman van de Domino's aan. Die zag dat hij een groot mes in zijn hand had, mogelijk een koksmes. De overvaller vluchtte daarna verder. Mogelijk heeft hij het wapen onderweg weggegooid. Dat heeft de politie inmiddels gevonden en wordt onderzocht. 

De man droeg tijdens de overval mogelijk een zwarte doek voor zijn gezicht. Hoeveel geld er is buitgemaakt, is nog niet bekend. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. 

Tekst gaat verder onder de foto.

Volledig scherm
Politie bij de Domino's in Eindhoven. © Bert Jansen/Sem van Rijssel

Helikopter

De politie heeft via Burgernet een signalement van de verdachte verspreid, zodat mensen in de buurt naar de man kunnen uitkijken. In de zoektocht naar de dader heeft de politie korte tijd een helikopter ingezet. De politie had al vrij snel een spoor van de man. Tijdens zijn vlucht, in de richting van het Eindhovens Kanaal, dumpte de man zijn mes, jas en fiets. Die zijn allemaal teruggevonden. 

Zo lag de jas in een prullenbak aan de Jan Vethstraat. De politie heeft de sporen veiliggesteld en doet onder meer forensisch onderzoek. 

Volledig scherm
1. Hier werd de overval gepleegd. 2. Hier werd het mes gevonden.es gevonden. 3. De jas lag hier in de prullenbak. 4. Hier lag de fiets. © Bert Jansen
Volledig scherm
De politie bij de fiets van de overvaller. © Bert Jansen/Sem van Rijssel
Volledig scherm
Op deze plaats werd het mes gevonden. © Bert Jansen/Sem van Rijssel

In samenwerking met indebuurt Eindhoven