Ontwikkelaar Evelyn van der Meeren, haar broer Jan-Hein en zoon Edgar (links) met directeur Mark Jansen van aannemer Woonveste Bouw (tweede van links) bij de nieuwbouw en pastorie van de Vincentius a Paolokerk aan de Vitruviusweg/Pastoor Duseeplein/Albertipad in Eindhoven.
Volledig scherm
PREMIUM
Ontwikkelaar Evelyn van der Meeren, haar broer Jan-Hein en zoon Edgar (links) met directeur Mark Jansen van aannemer Woonveste Bouw (tweede van links) bij de nieuwbouw en pastorie van de Vincentius a Paolokerk aan de Vitruviusweg/Pastoor Duseeplein/Albertipad in Eindhoven. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Pastorie van Vincentiuskerk in Eindhoven eindelijk voor huurders

EINDHOVEN - Na acht, negen jaar soebatten is het dan bijna zover: de verbouwde pastorie en de nieuwbouw bij de Vincentius a Paolo-kerk aan de Vitruviusweg in Eindhoven is klaar.

Voor ontwikkelaar Evelyn van der Meeren van Van der Meeren Vastgoed & Ontwikkeling is het 'een best emotioneel' moment. ,,Onze vader kocht vroeger verschillende kerken; hij had daar wel wat mee. De vraag wat we ermee moesten, kwam altijd daarna pas. Hier is de kerk zelf al lang omgebouwd tot kantoor. Maar de pastorie bleek toch lastig. Het is fijn dat dat proces na zoveel jaren nu eindelijk is afgerond. Ook voor de buurt, want er gebeurde hier toch van alles, zoals de brandjes die er gesticht zijn", zeg Van der Meeren.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven