Ontwikkelaar Evelyn van der Meeren, haar broer Jan-Hein en zoon Edgar (links) met directeur Mark Jansen van aannemer Woonveste Bouw (tweede van links) bij de nieuwbouw en pastorie van de Vincentius a Paolokerk aan de Vitruviusweg/Pastoor Duseeplein/Albertipad in Eindhoven.
Volledig scherm
PREMIUM
Ontwikkelaar Evelyn van der Meeren, haar broer Jan-Hein en zoon Edgar (links) met directeur Mark Jansen van aannemer Woonveste Bouw (tweede van links) bij de nieuwbouw en pastorie van de Vincentius a Paolokerk aan de Vitruviusweg/Pastoor Duseeplein/Albertipad in Eindhoven. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Pastorie van Vincentiuskerk in Eindhoven eindelijk voor huurders

EINDHOVEN - Na acht, negen jaar soebatten is het dan bijna zover: de verbouwde pastorie en de nieuwbouw bij de Vincentius a Paolo-kerk aan de Vitruviusweg in Eindhoven is klaar.

 1. Verkoop Rolls-Royces stijgt explosief, ook in Eindhoven: ‘Levertijden lopen aardig op’
  PREMIUM

  Verkoop Rolls-Roy­ces stijgt explosief, ook in Eindhoven: ‘Levertij­den lopen aardig op’

  EINDHOVEN - Nooit eerder in de inmiddels 116-jarige geschiedenis van het bedrijf verkocht Rolls-Royce zoveel auto’s als in het eerste kwartaal van dit jaar. Wereldwijd gingen er 1380 luxe wagens over de toonbank. Met name in China en de VS steeg de verkoop explosief, maar ook in Europa nam de verkoop sterk toe, al wil men bij Cito Motors in Eindhoven - de enige dealer van de Benelux - geen exacte aantallen noemen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Hulpacties helpen noodlijdend RaRaRadio na inbraak: 'Echt heel mooi'
  Play

  Hulpacties helpen noodlij­dend RaRaRadio na inbraak: 'Echt heel mooi'

 2. Dodelijk ongeluk op de A67 bij Eersel
  Play

  Dodelijk ongeluk op de A67 bij Eersel