EINDHOVEN - Het hoofdgebouw van Philips Benelux/Nederland aan de Boschdijk (op pootjes, op de grote parkeerplaats) wordt zeer waarschijnlijk verkocht aan CRA Vastgoed.
Volledig scherm
PREMIUM
EINDHOVEN - Het hoofdgebouw van Philips Benelux/Nederland aan de Boschdijk (op pootjes, op de grote parkeerplaats) wordt zeer waarschijnlijk verkocht aan CRA Vastgoed. © Jean Pierre Reijnen

Philips Boschdijk in handen CRA Vastgoed Eindhoven

EINDHOVEN - Het iconische pand van Philips aan de Boschdijk komt weer in Eindhovense handen. Ontwikkelaar CRA Vastgoed heeft overeenstemming met de Duitse eigenaar Paribus over de verkoop. Wat er precies mee gaat gebeuren wordt nog onderzocht.

Volgens algemeen directeur Stefan Swinkels van CRA, een dochteronderneming van VB Groep, zijn er diverse scenario’s die onderzocht worden voor het gebouw. Wonen, kantoren en andere bestemmingen horen nog tot de mogelijkheden. ,,We hebben overeenstemming over de aankoop, maar we zijn nog wel bezig met een flink onderzoek naar onder meer de bestemming. Dit gebouw waar je een fantastisch uitzicht hebt en zijn mooie omgeving hebben veel potentie. Maar wat we ook gaan doen, het zal met respect gebeuren”, aldus Swinkels. Mathijs Breuk van Paribus bevestigt de overeenkomst, maar wil nu nog niet uitweiden over de details.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven