De Amerikaanse toezichthouder Food and Drug Administration (FDA) heeft sinds augustus 21 keer een bezoek gebracht aan een fabriek van Philips in de Verenigde Staten bezocht vanwege de terugroepactie van slaapapneumachines van het Nederlandse zorgtechnologieconcern.
Volledig scherm
PREMIUM
De Amerikaanse toezichthouder Food and Drug Administration (FDA) heeft sinds augustus 21 keer een bezoek gebracht aan een fabriek van Philips in de Verenigde Staten bezocht vanwege de terugroepactie van slaapapneumachines van het Nederlandse zorgtechnologieconcern. © Lenneke Lingmont

Philips dieper in problemen; zorgwaakhond twijfelt over oplossing voor slaapapneu-apparaten

EINDHOVEN - Er zijn twijfels over de oplossing die Philips heeft voor de problemen met slaapapneu-apparaten. De Amerikaanse zorgwaakhond FDA wil dat het concern meer onderzoek laat doen. Bovendien vraagt de instantie zich af of niet nog meer types moeten worden teruggeroepen. 

  1. PSV-trainer Roger Schmidt is boos als tennisser John McEnroe in z'n beste dagen: ‘Een bekwame grens ziet dit toch?’
    PREMIUM
    PERSCONFERENTIE + VIDEO

    PS­V-trai­ner Roger Schmidt is boos als tennisser John McEnroe in z'n beste dagen: ‘Een bekwame grens ziet dit toch?’

    Hij was zondag boos tijdens PSV-Ajax, trainer Roger Schmidt van PSV. Na de met 1-2 verloren editie van de topper blikte hij nog eens terug. ,,Ik ben soms emotioneel. Dat weet ik. Het is een stukje frustratie waarom me dat vandaag gebeurde. Maar kom, dit is een moeilijke en heel belangrijke wedstrijd voor ons. Ik zag al op de bank dat de bal uit was en dan zie je dat de scheidsrechter anders beslist. Dat is heel moeilijk om te accepteren.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven