De eerste signalen rond de mankementen in de Philips slaapsystemen kwamen al in april naar buiten maar pas in juni werd naar klanten gecommuniceerd dat de apparaten niet goed werkten.
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste signalen rond de mankementen in de Philips slaapsystemen kwamen al in april naar buiten maar pas in juni werd naar klanten gecommuniceerd dat de apparaten niet goed werkten. © Lenneke Lingmont

Philips maakt zich geen zorgen om gebutst imago na debacle met ademapparaat

EINDHOVEN - In april meldde Philips een problemen met de slaap- en ademhalingmachines, in juni volgde de aankondiging van een wereldwijde terugroepactie. Maar gebruikers zitten nog in het ongewis. ,,Ik begrijp de frustratie.”

 1. Waarom PSV de regie kwijt is geraakt, in een week die de club liever nooit meer wil meemaken
  PREMIUM
  ANALYSE

  Waarom PSV de regie kwijt is geraakt, in een week die de club liever nooit meer wil meemaken

  PSV raakte in een memorabele week de regie op veel fronten kwijt en gaat daardoor aangeslagen naar AZ. De club verloor versneld en toch nog onverwacht trainer Ruud van Nistelrooij, die volgens de directie door kon en komend seizoen trainer zou blijven. Intern klinken ook andere geluiden, namelijk dat de zaak na zondagavond simpelweg niet meer te redden was. Waar is het nou precies misgegaan?
  Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Eindhoven