Philips sluit grote contracten in Australië

Amsterdam - Philips heeft twee langdurige partnerovereenkomsten gesloten in Australië. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.
De langetermijncontracten zijn voor het onderhoud aan medische beeldvormende apparatuur in negen ziekenhuizen in Australië. Het gaat om twee contracten met een looptijd van twintig jaar. 

Beeldvorming

De deals zijn gesloten met de gezondheidsdiensten van de districten Illawarra Shoalhaven en Nepean Blue Mountains. Philips levert apparatuur voor medische beeldvorming. Daarnaast verzorgt het bedrijf onder meer upgrades en onderhoud aan apparatuur van de ziekenhuizen, inclusief die van andere fabrikanten. Het is voor het eerst dat Philips dergelijke contracten sluit in Australië. 

  1. Ayahuasca-sessies schieten als paddenstoelen uit de grond: ‘Het is zó gevaarlijk, maar booming business geworden’
    PREMIUM
    video

    Ayahuasca-ses­sies schieten als paddenstoe­len uit de grond: ‘Het is zó gevaarlijk, maar booming business geworden’

    EERSEL - De villa in Eersel waar de politie woensdagavond binnenviel na de dood van een man, werd meerdere keren per maand gebruikt als spiritueel centrum. Mensen van over de hele wereld volgden er sessies waarbij het brouwsel ayahuasca wordt gebruikt. Het middel is in korte tijd razendpopulair geworden, tot grote zorg van professionals. ,,Als je op Facebook kijkt, lijkt het of iedereen ayahuasca brouwt.‘’

In samenwerking met indebuurt Eindhoven