Volledig scherm
PREMIUM
Het hoofdkantoor van Philips Benelux staat nu nog aan de Boschdijk, in het gebied Vredeoord. Hier start binnenkort woningbouw. Philips verlaat het karakteristieke gebouw begin 2020 en vertrekt naar de High Tech Campus. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Philips verhuist hoofdkantoor Benelux naar High Tech Campus Eindhoven

EINDHOVEN - Het hoofdkwartier van Philips Benelux verlaat de Boschdijk en strijkt begin volgend jaar neer op de High Tech Campus, ook in Eindhoven. Daar werken dan in totaal 5500 mensen van het gezondheidstechnologie bedrijf. 

Het huurcontract in het bekende hoofdgebouw op palen aan de Boschdijk loopt af in maart 2020. “Dit is een natuurlijk moment om ons te beraden op onze huisvesting. Daarbij lagen alle opties binnen Eindhoven open”, aldus Hans de Jong, President van Philips Nederland. Op de campus is een contract voor tot 2035 afgesloten. Eerder zei Philips al dat het niet weg wilde met het hoofdkantoor en andere afdelingen uit Eindhoven. 

  1. Verkorte Lichtjesroute uit Eindhoven voor vijfde keer in Bayeux
    PREMIUM

    Verkorte Lichtjes­rou­te uit Eindhoven voor vijfde keer in Bayeux

    EINDHOVEN - We halen er altijd het bevrijdingsvuur, en een keer in de vijf of tien jaar geeft Eindhoven letterlijk iets terug aan de Franse stad Bayeux. ,,Ter gelegenheid van de 75-jarige herdenking van D-Day, de landing van de geallieerden bij Bayeux, brengen wij het licht, dat symbool staat voor de warmte van onze vriendschapsband, naar Normandië", filosofeert voorzitter Ivo Baijens van de Eindhovense Lichtjesroute.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven