De eigenaren van Pinkie Patisserie Ruud Adriaens en Judith Verschuren in hun nieuwe pand aan de Stratumsedijk.
Volledig scherm
De eigenaren van Pinkie Patisserie Ruud Adriaens en Judith Verschuren in hun nieuwe pand aan de Stratumsedijk. © DCI Media

Pinkie Patisserie eindelijk open op Stratumsedijk

EINDHOVEN - De bedoeling was om al in maart open te gaan. Maar de coronacrisis gooide ook hier roet in het eten. Inmiddels is Pinkie Patisserie op de Stratumsedijk in Eindhoven alweer een dikke week open. Eigenaren Ruud Adriaens en Judith Verschuuren zijn apetrots op hun zaak in het monumentale pand op de hoek van de Stratumsedijk en de Bilderdijklaan.

  1. PSV heeft vooralsnog weinig aan Field Lab-status van Philips Stadion

    PSV heeft vooralsnog weinig aan Field Lab-sta­tus van Philips Stadion

    Dat het Philips Stadion door de KNVB is aangewezen als zogeheten ‘Field Lab’ lijkt de club en het betaald voetbal vooralsnog weinig op te leveren. De KNVB heeft zeven stadions in ons land deze kwalificatie gegeven en hoopte op de locaties volop te kunnen testen om zo snel mogelijk weer overal volle stadions te krijgen. Bij de testen moeten echter alle op dit moment geldende regels in acht worden genomen. Er kan dus niet getest worden zonder de 1,5 metersamenleving los te laten en dat is een tegenvaller voor de bond en de voetbalclubs.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven