Angela Pijnenburg van Wooninc., Simon Jansen van Stayinc., Theo van Kroonenburg van Trudo en wethouder Yasin Torunoglu gaven het startsein voor PLEK/plek-nu.nl, het gezamenlijk loket van de Eindhovense  corporaties voor middeldure huurwoningen. Dat gebeurde op het dak van het Veemgebouw op Strijp-S waar de eerste nieuwe middeldure huurwoningen in aanbouw zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela Pijnenburg van Wooninc., Simon Jansen van Stayinc., Theo van Kroonenburg van Trudo en wethouder Yasin Torunoglu gaven het startsein voor PLEK/plek-nu.nl, het gezamenlijk loket van de Eindhovense corporaties voor middeldure huurwoningen. Dat gebeurde op het dak van het Veemgebouw op Strijp-S waar de eerste nieuwe middeldure huurwoningen in aanbouw zijn. © Kees Martens / DCI Media

PLEK is het nieuwe loket voor middeldure woningen van corporaties Eindhoven: ‘kloof dichten tussen sociaal en commercieel huren’

EINDHOVEN - PLEK, zo heet het nieuwe online loket voor alle middeldure huurwoningen van de woningcorporaties Trudo en Wooninc. in Eindhoven. Via de site plek-nu.nl gaan de twee hun bestaande en nieuwe duurdere woningen verhuren. En verkopen, want Trudo wil ook betaalbare koopwoningen aanbieden. 

  1. Schmidt zegt nee tegen topaanbod van Red Bull Leipzig en laat PSV niet in de steek

    Schmidt zegt nee tegen topaanbod van Red Bull Leipzig en laat PSV niet in de steek

    PSV behoudt trainer Roger Schmidt minimaal tot het einde van het seizoen, als het aan de coach zelf ligt. De Eindhovense club heeft de afgelopen dagen gemerkt dat Red Bull Leipzig pogingen ondernam om Schmidt per direct over te nemen. De topclub uit Duitsland had een aantrekkelijk aanbod voor de coach, maar hij laat PSV op dit moment niet in de steek omdat hij zijn tot 30 juni 2022 lopende contract in ieder geval wil uitdienen. En misschien wel meer.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven