Piet Bouma
Volledig scherm
Piet Bouma © Familiealbum

Podcast | Deel 5 van ‘Operatie Market Garden door de ogen van een Eindhovenaar’: Het Eindhovensch Dagblad verschijnt weer!

EINDHOVEN - De eerste krant! Het Eindhovensch Dagblad - door de Duitsers verboden in 1941 -  is voor het eerst weer verschenen op 22 september. ‘Er stond nog niet veel in, maar het deed je toch goed!’ Op 23 september begint  het te regenen. Een strop voor de Engelsen, die goed vliegweer nodig hebben om door te kunnen stoten naar Arnhem. Beluister hier deel 5 van onze podcast.

Beleef de oorlog door de ogen van Piet Bouma. Beluister alle afleveringen hieronder of via Spotify of Apple Podcast.

  1. Acht verdachten aangehouden na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda
    VIDEO/UPDATE

    Acht verdachten aangehou­den na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda

    BEST - Een auto is zondagmiddag na een achtervolging door de politie tegen een boom gebotst op de Schansweg in Best. De politie heeft met getrokken wapens de verdachten uit de auto gehaald. Bij de aanhouding is ook een waarschuwingsschot gelost. In de auto werd een vuurwapen gevonden. Drie mannen zijn aangehouden. De omgeving werd afgezet.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven