Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Poging overval loopt uit op steekpartij in Eindhoven: politie toont beelden van daders

EINDHOVEN - De politie toont maandag bij het opsporingsprogramma Bureau Brabant beelden van twee mannen die een man neerstaken in zijn woning in Eindhoven in juni van dit jaar.

Op maandagavond 4 juni, net voor middernacht, bellen twee jongemannen aan bij een woning aan de Sophia van Wurtemberglaan in Eindhoven. De bewoner doet open en wordt meteen naar binnen geduwd. Hij verzet zich en valt vervolgens door een glazen tussendeur. De daders vluchten maar de man blijft gewond achter. Hij blijkt ook nog in zijn rug te zijn gestoken. 

De politie laat maandag beelden uit de omgeving zien waarop de vermoedelijke daders te zien zijn. Ook is ze nog op zoek naar een kleine, zwarte auto met schade die mogelijk iets met de zaak te maken heeft.

  1. Werkstraf geëist tegen Eindhovense advocaat voor mishandeling en bedreiging
    PREMIUM

    Werkstraf geëist tegen Eindhoven­se advocaat voor mishande­ling en bedreiging

    BREDA - Voor de gewelddadige escalatie van de heimelijke relatie met zijn minnares en bedreiging en mishandeling van zijn echtgenote is tegen een Eindhovense advocaat een taakstraf van 100 uur geëist. Volgens de aanklager heeft de advocaat een voorbeeldfunctie en zit de maatschappij niet op zijn agressieve gedrag te wachten. Ze eiste daarom bovendien een voorwaardelijke celstraf van drie maanden met een behandeling van zijn temperament als de reclassering dat nodig vindt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven