Volledig scherm
© Instagram politie Eindhoven

Politie plukt boef van dak in Eindhoven

EINDHOVEN - De politie in Eindhoven heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag wat kunst- en vliegwerk moeten toepassen om een inbreker te pakken. De man had zich namelijk verschanst op het schuine dak van de woning.

''Deze boef dacht vannacht uit onze handen te kunnen blijven door een dak op te klimmen'', schrijft de politie in een bericht op Instagram. ''Dikke vette pech voor hem. Politie Eindhoven is niet voor een gat te vangen en kroop erbij.''

Eenmaal op het dak kon de agent de boef overtuigen dat hij geen enkele kant op kon. Samen zijn ze veilig naar beneden gegaan, waar de man werd ingerekend.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9457 stemmen