Eindhoven ED2021-12402 *Karin Vos* die bij de Forensische Opsporing van de politie werkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Eindhoven ED2021-12402 *Karin Vos* die bij de Forensische Opsporing van de politie werkt. © Kees Martens/DCI Media

Politie ruimt 12 containers vol bewijsmateriaal op: ‘Waarom zijn sommige dingen in godsnaam bewaard?’

EINDHOVEN - De politie spitte twee jaar lang door bewijsmateriaal dat al decennialang van de ene kelder van een politiebureau verhuisde naar de andere. Over het weggooien van gipsen schoenafdrukken uit de jaren tachtig en het terugbezorgen van een trouwring aan nabestaanden. „Je moet stuk voor stuk honderden folie’tjes met vingerafdrukken van inbraken bekijken.”

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Ook na zeventig jaar zijn Willy en René een unieke én heel verschillende tweeling: ‘Wat moet ik met die ouwe op de foto?’
  PREMIUM
  Video

  Ook na zeventig jaar zijn Willy en René een unieke én heel verschil­len­de tweeling: ‘Wat moet ik met die ouwe op de foto?’

  Het had een groot feest moeten worden, maar ja: coronamaatregelen én PSV speelt vanavond. Dus vieren Willy en René van de Kerkhof hun 70ste verjaardag in het Philips Stadion. Waar anders? Een interview met de meest benaderbare voetbaltweeling van het land, die zoveel op elkaar lijken maar ook o zo verschillend zijn. ,,Ik zie die jochies weleens denken: wat moet ik met die ouwe op de foto?”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven