Politie weet niet wie zwaargewond slachtoffer Vonderweg Eindhoven is en roept hulp publiek in

VIDEOEINDHOVEN - De politie is op zoek naar de identiteit van een man die dinsdagavond zwaargewond raakte op de Vonderweg in Eindhoven. Het slachtoffer, dat werd overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg, was niet aanspreekbaar en had geen identiteitsbewijs bij zich. Hierdoor is het de politie nog niet gelukt om zijn familie in te lichten.

 1. Roger Schmidt over Mauro Júnior bij PSV: ‘Hij heeft nog geen moment geklaagd toen hij vijf, zes weken linksback stond’

  Roger Schmidt over Mauro Júnior bij PSV: ‘Hij heeft nog geen moment geklaagd toen hij vijf, zes weken linksback stond’

  Mauro Júnior heeft zich bij PSV ogenschijnlijk in de basis gevochten en als hij een keer niet start is hij een van de eerste invallers. De Braziliaan kan na de voorbereiding op het nieuwe seizoen een potje breken bij trainer Roger Schmidt. ,,Vijf, zes weken stond hij daarin als linksback opgesteld”, liet de trainer vrijdag weten voor het duel met Heracles Almelo van aanstaande zondag.
 2. Bert Tip beschrijft in nieuwe boek industriële voetafdruk van Philips in Nederland
  PREMIUM

  Bert Tip beschrijft in nieuwe boek indu­striële voetafdruk van Philips in Nederland

  Ooit geweten dat Philips een mosselpellerij had in Zeeland? Of dat Helmondse medewerksters hun fabriek bezetten omdat ze niet naar Eindhoven wilden? Het valt allemaal te lezen in het nieuwe boek 'Philips in Nederland' van Philipsman Bert Tip. Zelf noemt hij het een bladerboek. Met veel historische foto's uit het archief van de 'cumpany' en interviews met oud-topmannen. Oud-Philipsgedienden kunnen herinneringen ophalen, nieuwe generaties - ook expats want het boek is tweetalig - kennismaken met het verleden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven