Volledig scherm
De verdachte is te zien op beelden van Bureau Brabant. © Bureau Brabant

Politie zoekt overvaller van UPS-postbezorger in Eindhoven

EINDHOVEN - Het is al een tijdje geleden dat een UPS-postbezorger in Eindhoven werd overvallen. Toch is de verdachte nog steeds niet opgepakt. Hoewel de politie de dief duidelijk in beeld heeft, krijgt hij toch nog een kans om zichzelf te melden.

Op de Van Ennettenstraat werd op donderdag 15 maart een UPS-postbezorger beroofd nadat hij bedreigd werd met een mes. De verdachte dreigde dat hij de postbezorger neer zou steken en gaf hem daarna een klap op het hoofd. De jongen pakte toen het postpakket af en ging ervandoor richting het Sint Amanduspad.

De politie laat weten dat de verdachte duidelijk in beeld is te zien. Toch wil de officier van justitie de verdachte de kans geven om zichzelf te melden. Wanneer dat niet gebeurt, worden de beelden van de beroving ongecensureerd getoond.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Zuidoost-Brabant? Schrijf je hier gratis in!

  1. Bewoner Woenselse Poort krijgt 4,5 jaar cel en tbs na woningoverval en poging tot verkrachting van 94-jarige vrouw in Eindhoven

    Bewoner Woenselse Poort krijgt 4,5 jaar cel en tbs na woningover­val en poging tot verkrach­ting van 94-jarige vrouw in Eindhoven

    EINDHOVEN - Mohammed N. (42) uit Hoogeveen is dinsdag in hoger beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van 4,5 jaar en tbs met dwangverpleging voor het beroven en aanranden van een 94-jarige vrouw in Eindhoven. Dat gebeurde in maart in 2015. Diezelfde dag mishandelde hij twee mannen. De rechtbank Oost-Brabant legde de man eerder, in februari 2016, zes jaar gevangenisstraf op.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven