Volledig scherm
Dadawan met beef. © Dadawan

Populaire restaurantketen Dadawan opent pas volgend jaar deuren in de Heuvel in Eindhoven

EINDHOVEN - Niet dit najaar, maar pas in 2019 opent restaurantketen Dadawan een vestiging in Eindhoven. Dat meldt het restaurant woensdagmiddag op Facebook. Dadawan komt te zitten in winkelcentrum De Heuvel.

De populaire keten, die zich richt op betaalbare gerechten uit de Aziatische keuken, heeft al vestigingen in Maastricht en Arnhem. Eindhoven wordt het derde, en vooralsnog grootste, restaurant van de keten. ,,De stad is booming qua horeca maar wij denken dat er nog wel ruimte is voor een nieuw concept”, gaf woordvoerder Paul Seijben aan in augustus. Hij vertelde toen dat Dadawan - Chinees voor hele grote kom - mikte op een opening voor Glow. Al sinds de zomer wordt er verbouwd.

Dat haalt men niet, zo wordt woensdag duidelijk. ,,Dadawan komt naar Eindhoven in 2019. Met werelds eten en small town prices.” 

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven