Volledig scherm
Petros Mylonas van Investous en PSV-directeur Frans Janssen. © PSV

PSV stopt met in opspraak geraakt Investous

EINDHOVEN - PSV stopt per direct de samenwerking met sponsor Investous. Het bedrijf raakte eerder deze week in opspraak omdat het meerdere mensen voor forse bedragen gedupeerd zou hebben. Dat bleek uit een uitzending van het televisieprogramma Opgelicht. Via Investous kunnen mensen investeren in extreem risicovolle beleggingen. Een vrouw raakte acht ton kwijt en heeft aangifte gedaan bij de politie. 

In eerste instantie liet PSV nog weten dat het nog geen aanleiding zag om de samenwerking te verbreken. Woensdag werd de samenwerking eerst opgeschort en al snel helemaal beëindigd. ,,Het is voor ons een optelsom”, aldus woordvoerder Thijs Slegers. ,,Na de eerste klachten hebben we al contact gezocht met het bedrijf maar inmiddels ligt er ook minimaal één aangifte bij de politie en is er dus ook sprake van reputatieschade bij ons. Dat laatste is een ontbindende clausule in het contract. We hebben Investous inmiddels gesommeerd om alle verwijzingen naar PSV van de website te halen en niet meer met ons te adverteren.” 

Ook PSV haalt de naam van Investous zo snel mogelijk uit de lijst sponsors op de eigen website. Ook andere reclame-uitingen, bijvoorbeeld langs het veld in het stadion, worden verwijderd. Investous was sinds januari van dit jaar de Official Trading Partner van PSV.

Volledig scherm
© ed
  1. Heimlichgreep nodig bij tv-kok Hugo Kennis als hij zich tijdens 5 Uur Live verslikt
    update

    Heimlich­greep nodig bij Eindhoven­se tv-kok Hugo Kennis als hij zich tijdens 5 Uur Live verslikt

    Kijkers van 5 Uur Live zagen tv-kok Hugo Kennis vanmiddag plots hoestend uit beeld verdwijnen. Tijdens een gesprek van presentatoren Daphne Bunskoek en Caroline Tensen begint de chef flink te kuchen. Als Bunskoek vraagt of het goed met hem gaat, rent Kennis uit beeld. Achter de schermen wordt er een heimlichgreep bij hem uitgevoerd. Na vijf pogingen lukte dat, vertelde hij in RTL Boulevard.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven