Robbie Hageman kreeg onlangs te horen dat hij een tumor in zijn hoofd heeft.
Volledig scherm
Robbie Hageman kreeg onlangs te horen dat hij een tumor in zijn hoofd heeft. © Chris Ottens/ED

PSV-supporters steken ongeneeslijk zieke kickbokser Robbie Hageman hart onder de riem

De supporters van PSV hebben de ongeneeslijk zieke Robbie Hageman tijdens de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle een steuntje in de rug gegeven. De Eindhovense fans toonden na ruim 20 minuten een groot spandoek met de tekst: ‘Robbie succes met het belangrijkste gevecht van je leven’. De kickbokser heeft een tumor in zijn hoofd en gaat komende vrijdag onder het mes. 

  1. Roger Schmidt ziet PSV-Ajax als een kans en zit niet in over Eran Zahavi: ‘Wij kunnen een stap vooruit zetten’

    Roger Schmidt ziet PSV-Ajax als een kans en zit niet in over Eran Zahavi: ‘Wij kunnen een stap vooruit zetten’

    PSV staat op dit moment een punt voor op Ajax in de competitie en beide ploegen ontmoeten elkaar zondag in het Philips Stadion. Hoogspanning in de eredivisie, kortom. Volgens trainer Roger Schmidt is het een ideale kans om afstand te nemen en een stap vooruit te zetten. Hij vindt het niet per se een ‘must-win’ voor de Eindhovenaren, maar noemt het tegelijkertijd wel een wedstrijd die PSV koste wat het kost wil winnen.
  2. Robbie Hageman stopt per direct met kickboksen wegens gezwel in hoofd: ‘Alles gebeurt met een reden’

    Robbie Hageman stopt per direct met kickboksen wegens gezwel in hoofd: ‘Alles gebeurt met een reden’

    Robbie Hageman (27) moet per direct stoppen met kickboksen nadat artsen op basis van een mri-scan een gezwel in zijn hoofd hebben ontdekt. Het is nog onduidelijk hoe ernstig het precies is, de chirurg haalt binnenkort een stukje weefsel uit het gezwel en gaat dat dan onderzoeken. ,,Ik weet nog niet of het ook echt levensbedreigend is. Het is in ieder geval niet goed”, zegt Hageman.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven