Ralf van Eck, Petra van Eck, Willy van Eck en Stephan de Wilde (vlnr). Wanneer hun nieuwe plek op het kamp in Acht klaar is, is onbekend.
Volledig scherm
PREMIUM
Ralf van Eck, Petra van Eck, Willy van Eck en Stephan de Wilde (vlnr). Wanneer hun nieuwe plek op het kamp in Acht klaar is, is onbekend. © René Manders/DCI Media

Ralf en Petra van Eck willen dolgraag terug naar hun kamp in Acht, maar wanneer is de vraag

EINDHOVEN - Woonwagenkampbewoners Ralf en Petra van Eck en hun zoon Willy wonen sinds september in een huis in Vaartbroek. Toen hebben zij halsoverkop hun woonwagen verkocht. Elk moment kon groen licht worden gegeven voor het begin van de uitbreiding van het kamp op de Alblasstraat in Acht en het aanleggen van een nieuwe ontsluitingsweg. Maar wanneer ze terug kunnen naar Acht, daarvan hebben ze nog geen idee. 

 1. PSV wil in Sittard voortborduren op spel tegen Ajax en heeft Sangaré en Madueke terug

  PSV wil in Sittard voortbordu­ren op spel tegen Ajax en heeft Sangaré en Madueke terug

  PSV hoopt zondagmiddag in Sittard te kunnen voortborduren op het spel dat de Eindhovenaren vorige week tegen Ajax toonden. Het resultaat was toen met een 1-1 niet zoals gewenst, maar de uitvoering kon trainer Roger Schmidt wel bekoren. De ploeg heeft Ibrahim Sangaré (was vorige week geschorst) en Noni Madueke (na een blessure) terug bij de selectie. PSV heeft drie punten nodig om in de strijd om plek twee de touwtjes in handen te houden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Toename van botox en fillers omdat we ons eigen zoom-hoofd zat zijn: 'Je kijkt toch veel naar jezelf'
  Play

  Toename van botox en fillers omdat we ons eigen zoom-hoofd zat zijn: 'Je kijkt toch veel naar jezelf'

 2. Siem (14) is de laatste misdienaar van zijn kerk: 'God heeft een plekje in mijn hart'
  Play

  Siem (14) is de laatste misdienaar van zijn kerk: 'God heeft een plekje in mijn hart'