Volledig scherm
Eindhoven Airport © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Rechtstreekse vluchten vanuit Eindhoven Airport naar Moskou

EINDHOVEN - Het pakket met bestemmingen vanaf Eindhoven Airport wordt vanaf volgende maand uitgebreid met Moskou. De Russische maatschappij Pobeda Airlines vliegt vanaf 21 december vier keer per week naar de luchthaven Moskou Vnukovo Airport.

De vluchten zijn op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. De dochtermaatschappij van Aeroflot, sinds 2014 actief, vliegt met Boeings 737-800. Commercieel directeur Flip Estourgie van Pobeda over de nieuwe verbinding: “De verbinding tussen Moskou en Brainport Eindhoven geeft veel kansen voor zakenreizigers werkzaam in de automotive, hightech en agrifood sector. Uiteraard is de stad Moskou ook een mooie aanvulling voor toeristen als nieuwe bestemming op het routenetwerk.”

Pobeda Airlines biedt vanaf Moskou doorverbindingen naar Russische bestemmingen, zoals Sint-Petersburg, Novosibirsk en Jekaterinenburg. 

 1. Rustige avondspits voorspeld in Brabant: hoe kan het dan toch zó misgaan? 'Ons wegennet kan het niet meer aan’

  Rustige avondspits voorspeld in Brabant: hoe kan het dan toch zó misgaan? 'Ons wegennet kan het niet meer aan’

  EINDHOVEN/BREDA - Hoe kan het dat er zo'n enorme verkeerschaos ontstaat door de sneeuwval, terwijl strooiwagens sinds maandagavond al preventief zout strooien op de Brabantse wegen? Rijkswaterstaat voorspelde maandagavond een rustige avondspits, terwijl de Brabantse verkeersdeskundige Ruud Hornman niet verbaasd is over de extreme drukte: ,,Met de huidige capaciteit op de wegen zakt ons wegennet al snel als een plumpudding in elkaar.”
 2. Bewoners Vonderhof in Eindhoven bouwen bijzondere fietsen
  PREMIUM

  Bewoners Vonderhof in Eindhoven bouwen bijzondere fietsen

  EINDHOVEN - De vijftien noemen zichzelf gekscherend The Vonderboys. Dat zou ook ‘wonderboys’ hebben kunnen zijn want de groep heeft met wat hulp twee krakkemikkige transportfietsen getransformeerd in blitse fonkelnieuw ogende exemplaren. ,,De fietsen zijn bedoeld voor bewoners van Vonderhof om met familie en bezoek erop uit te gaan”, vertelt Vonderhofs geluksconsulent ­Richard van Schaijk. ,,Op de een zit je naast elkaar, op de ander kan iemand in een rolstoel worden vervoerd.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven