Volledig scherm
Eindhoven Airport © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Rechtstreekse vluchten vanuit Eindhoven Airport naar Moskou

EINDHOVEN - Het pakket met bestemmingen vanaf Eindhoven Airport wordt vanaf volgende maand uitgebreid met Moskou. De Russische maatschappij Pobeda Airlines vliegt vanaf 21 december vier keer per week naar de luchthaven Moskou Vnukovo Airport.

De vluchten zijn op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. De dochtermaatschappij van Aeroflot, sinds 2014 actief, vliegt met Boeings 737-800. Commercieel directeur Flip Estourgie van Pobeda over de nieuwe verbinding: “De verbinding tussen Moskou en Brainport Eindhoven geeft veel kansen voor zakenreizigers werkzaam in de automotive, hightech en agrifood sector. Uiteraard is de stad Moskou ook een mooie aanvulling voor toeristen als nieuwe bestemming op het routenetwerk.”

Pobeda Airlines biedt vanaf Moskou doorverbindingen naar Russische bestemmingen, zoals Sint-Petersburg, Novosibirsk en Jekaterinenburg. 

  1. Werkstraf geëist tegen Eindhovense advocaat voor mishandeling en bedreiging
    PREMIUM

    Werkstraf geëist tegen Eindhoven­se advocaat voor mishande­ling en bedreiging

    BREDA - Voor de gewelddadige escalatie van de heimelijke relatie met zijn minnares en bedreiging en mishandeling van zijn echtgenote is tegen een Eindhovense advocaat een taakstraf van 100 uur geëist. Volgens de aanklager heeft de advocaat een voorbeeldfunctie en zit de maatschappij niet op zijn agressieve gedrag te wachten. Ze eiste daarom bovendien een voorwaardelijke celstraf van drie maanden met een behandeling van zijn temperament als de reclassering dat nodig vindt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven