Elk gerecht wordt bijzonder fraai geserveerd. Links Jip en rechts Yelle Goyvaerts.
Volledig scherm
PREMIUM
Elk gerecht wordt bijzonder fraai geserveerd. Links Jip en rechts Yelle Goyvaerts. © DCI-Media

Restaurant Goyvaerts: culinaire hotspot op het Stratumseind

RecensieDe broertjes Goyvaerts, jeugdige toptalenten, staken met z'n drietjes de getatoeëerde armen uit de mouwen en openden vorig jaar oktober restaurant Goyvaerts. Koken leerden ze onder anderen van sterrenchef Yuri van Wiessen. Dat zit wel snor! Beoordeling 8,3.

Waar voorheen kroegen het straatbeeld van het Stratumseind in Eindhoven bepaalden, winnen restaurants steeds meer terrein. Restaurant Goyvaerts vinden we tussen de kroegen, vlakbij het bruggetje over de Dommel. De ontvangst is vriendelijk. Het relatief smalle restaurant is verdeeld over twee etages. Beneden is de open keuken waar de broers geconcentreerd aan het werk zijn. Jip doet de vis en het vlees. Jesse is van de groenten en sauzen en Yelle verzorgt de voor- en nagerechten.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven