Eindhoven een koninklijke onderscheiding voor 'ridder' Toon de Koning. In verband met de coronamaatregelen was het zijn vrouw die het lintje opspeldde.
Volledig scherm
Eindhoven een koninklijke onderscheiding voor 'ridder' Toon de Koning. In verband met de coronamaatregelen was het zijn vrouw die het lintje opspeldde. © Fotopersburo Bert Jansen

Ridderorde voor Toon de Koning, Eindhovense vastgoedman en ‘mister Strijp-S’

CorrectieEINDHOVEN - Vastgoedman Toon de Koning stond aan de wieg van ontwikkelingen als de Witte Dame en Strijp-S. Voor zijn hele ‘oeuvre’ kreeg de ontwikkelaar maandagmiddag een koninklijke onderscheiding van burgemeester John Jorritsma van Eindhoven. De Koning mag zich nu Ridder in de Orde van Oranje-Nassau noemen. 

  1. ‘De Beul van de Bosporus’ is het uithangbord van een Eindhovense boksschool en hoopt op de Nederlandse titel

    ‘De Beul van de Bosporus’ is het uithang­bord van een Eindhoven­se boksschool en hoopt op de Nederland­se titel

    EINDHOVEN - De bijnaam van Mustafa Sarialtun (19) luidt: de Beul van de Bosporus. Met dank aan bokstrainer Eric van den Heuvel, het uithangbord van de Eindhovense boksschool The Golden Gloves. Hij zegt over pupil Sarialtun, dat-ie ‘onbeschoft hard’ slaat. Sarialtuns finale op het Zuid-Nederlands kampioenschap vindt later plaats. Zijn opponent kwam afgelopen zondag niet opdagen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven